bensoseges_ujszulott_fotozas
feher_elvalaszto_kicsi

Ismerős?

feher_elvalaszto_mini

Beleszerettél az újszülött babás képekbe, a gömbölyded pofikba, az aprócska lábakba?

Ti is éppen babát vártok és azon gondolkodsz, milyen csodás lenne néhány fotó a születendő babátokról? Ráadásul annyira jól mutatna pár kép a babaszoba falán?

Viszont tartasz attól, hogy...

 • ismeretlen helyre vidd majd a babád
 • nem fog-e esetleg megfázni vagy valamit elkapni
 • nem fáj-e neki az a póz vagy az, hogy becsomagolják

Ezek miatt az Egyemmegnél EGYÁLTALÁN NEM KELL TARTANOD! Meg is mondom miért!

3(5)
2(5)
6(6)

Miért válaszd az Egyemmeget?

feher_elvalaszto_mini

Otthonos, hangulatos fotóstúdió

Egy exkluzív, teljesen baba-mama barát fotóstúdiót alakítottam ki csakis Nektek. Azon dolgoztam, hogy otthonos és meghitt legyen Számotokra, hogy igazán jól érezzétek magatokat nálam. Akik már jártak a stúdióban, elnevezték nyugalom szigetnek.

Kényelmes nyugalom szoba

A stúdióban létrehoztam egy békés, mesebeli helyiséget, ahol zavartalanul meg tudod etetni és akár tisztába is tudod tenni a babádat. Baldachin, fényfüzér, kényelmes hintafotel, félhomály.

Biztonságos környezet, megfelelő hőmérséklet, tisztaság

Tudom, hogy az újszülötteknek elengedhetetlenül fontos a megfelelő hőmérséklet, a tisztaság és a biztonságos környezet. Mivel a babátokat többször öltöztetem, bugyolálom, esetleg ruha nélkül fotózom, ezért a stúdióban mindig meleg van, min. 26-28 fok. Ez két okból is jó: komfortos a babának és hamarabb beszusziznak a melegtől. A textileket és a ruhácskákat természetes mosószerrel mosom ki minden használat előtt, hogy óvjam a babátok finom bőrét. A kezeimet is többször fertőtlenítem fotózás közben. Fontos számomra a megfelelő tisztaság, így a stúdiót a rendszeres takarítás mellett a fotózás előtt is mindig kitakarítom Nektek. Plusz a stúdióban nem viselek cipőt és állatokat sem engedek be.

Biztonságos, kényelmes pózok

A legfontosabb minden esetben a baba biztonsága, ebben nem fogadok el kompromisszumot.  Újszülött fotózáskor kizárólag olyan pózokat és beállításokat alkalmazok, amik maximálisan kényelmesek, biztonságosak a babátoknak. A gombóccá gömbölyítés hasonló testhelyzet ahhoz, mint amikor még a biztonságot adó pocakban van, így megnyugtatja őket, nincs ok az aggodalomra. A fotózás során természetes pózokba helyezem a babátokat, amikben igazán jól érzi magát és kellemes számára.

feher_elvalaszto_kicsi

Mit kapsz az újszülött fotózáson?

feher_elvalaszto_mini

Nyugalmat

A fotózás során nem kapkodunk, nem sietünk, olyan ütemben haladunk, ami a babátok számára és Nektek is a legmegfelelőbb. Érdemes arra készülni, hogy egy újszülött fotózás 3-4 óra is lehet, hisz minden baba más és más, a ritmust igazából ő adja meg nekünk. Éppen ezért egy nap csak egy újszülött fotózást vállalok el, hogy senkinek ne kelljen aggódnia amiatt, hogy "mindjárt jön a következő". Bőven legyen idő a szoptatásra, a pelenkacserékre, a ringatásra, a bugyolálásra, az altatásra és cirógatásra. 

Magas minőségű kellékeket és kiegészítőket

Rengeteg különleges, igazán egyedi és magas minőségű kellékeim és kiegészítőim vannak. Egytől egyig azt a célt szolgálják, hogy olyan képek készüljenek, ahol a babátok van a főszerepben, a középpontban. A kellékeimet folyamatosan frissítem, hogy változatos és egyedi fotókat készíthessek a csöppségetekről. A fotózásra mindezeket biztosítom a számotokra, semmit nem kell hoznotok, csak a babátokat, így sokkal könnyebben és nyugodtabban tudtok a fotózásra készülni.

Biztos és oltalmazó kezeket

Az újszülött babátok sokáig még magzati pózban érzi magát a legjobban. A pocakjához húzza a lábait, karját maga elé teszi, közben melegre és ölelésre vágyik, arra a lágy burokra, ami az anyaméhben is körbevette. Amíg a magzatvízben lebegett, nem kellett megtartania az aprócska testét és a fejét és a megszületése után sem képes még erre sok ideig. Emiatt elengedhetetlenül fontos a megfelelő tartás és alátámasztás a fotózás során. Számtalan újszülöttet fotóztam már és több szakember mutatta meg, hogy hogyan emeljem fel, tegyem le, fordítsam a hasára vagy a hátára a babákat a fotózás ideje alatt. Arról nem is beszélve, hogy úgy bánok a csöppségekkel, mintha a sajátjaim lennének. :)

Énidőt

Kaptok nálam egy kis Anya- és Apaidőt! Mivel a fotózás nagy részében én foglalkozok a babátokkal - bugyolálom, ringatom, és fotózom -  így van pár szabad félórátok, hogy egy kicsit lazítsatok, relaxáljatok . Jól hangzik, ugye? :)

Időtlen és örök képeket

„Minél egyszerűbb valami, annál maradandóbb és ami a legegyszerűbb, az örök.” A stílusom egyszerű, tiszta és időtlen. Mikor eljöttök hozzám, nem csak gyönyörű képeket kaptok majd, hanem egy életre szóló örök emléket, amely a szívetekben évekig megmarad. Eszetekbe jut majd, milyen apró, milyen csöpp volt még akkor, és hogy milyen jól döntöttetek, hogy megörökítettétek az első napokat, ezt a soha vissza nem térő pillanatot. 

Egyemmeg mosolygaranciát

Minden egyes alkalommal lelkesen készülök, hogy nagy boldogságot szerezzek Nektek a képeimmel. A célom minden alkalommal az, hogy olyan varázslatos képeket készíthessek a csöppségetekről, amelyeket én is bármikor boldogan fogadnék. Ezért is hoztam létre a 100% Mosolygaranciát. Biztos vagyok abban, hogy elolvadtok a kész képek láttán, ha mégsem, akkor 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

feher_elvalaszto_kicsi
“Minden pillanatban biztonságban éreztem Botondomat Kitti kezei között
és számomra ez volt a legfontosabb! Jókedv, türelem garantált!
Tetszett a felkészültsége és a hozzáállása! Köszönet az élményért és a csodás fotókért!”
Botond Anyukája
feher_elvalaszto_mini

feher_elvalaszto_mini
"Kitti a megtestesült TÜRELEM és NYUGALOM, aki akkor is kitartóan és szívvel-lélekkel próbálkozik,
amikor a szülők már beletörődtek, hogy itt bizony nem lesznek ma fotók... 
Legalább olyan jól bánik a babákkal, mint a fényképezővel!
A stúdió Kittihez hasonlóan szintén nyugalmat áraszt, nagyon hangulatos és igényes.
Ajánlom mindenkinek, aki babáját a soha vissza nem térő első napjaiban/heteiben
profi fotókon szeretné megörökíttetni!"
Zsombor Anyukája

feher_elvalaszto_mini


feher_elvalaszto_mini
"Mindenkinek tiszta szívvel tudom ajánlani.
Szakmaiság, a picurkák iránti maximális odafigyelés, türelem, kedvesség mind megtalálható Kittiben.
Honnan tudom? Részt vettem egy hónapos unokáim fotózásán.
Sok sikert kívánok a szakmai és a magánéletben egyaránt.”
Dorka és Mira Nagymamája

feher_elvalaszto_kicsi

Gyakran feltett kérdések

feher_elvalaszto_mini

Mikor érdemes a fotózásra jelentkezni?

Soha nem korai! Foglalj időpontot már a várandósságod alatt! 

Hogyan tudok a fotózásra jelentkezni, ha nem tudom pontosan mikor fogok szülni?

Nincs ezzel gond! Ilyenkor az esedékességet, vagyis a baba várható születési időpontját vesszük alapul, azzal tervezünk. A foglalással biztosítom Nektek azt, hogy ha hamarabb vagy később jön a csöppségetek mindenképpen elkészülnek a csodás képek róla. Miután megszületett a baba és amint alkalmad nyílik rá, szólsz és megbeszéljük a pontos időpontot.

Mi történik, ha sokkal hamarabb vagy késöbb szülök?

Emiatt egyáltalán nem kell aggódnod, teljes mértékben Hozzátok alkalmazkodom! Nem marad el a fotózás, mindig mindent megoldunk!

Mikor a legideálisabb az újszülött fotózás?

Az újszülött fotózás a babád 5-12 napos kora között a legideálisabb. Ebben az időszakban még nagyon mélyen és békésen alszanak. Szeretik a meleget és a gombóccá gömbölyödve alvást. Ilyenkor lehet igazán aranyos pózokba beállítani őket. Természetesen vannak kivételes esetek, amelyeknél megváltozik ez az időintervallum, például az iker babáknál, koraszülötteknél, de alapvetően az első két hét a legmegfelelőbb. 

Mivel és hogyan készüljek a fotózásra?

Minden kiegészítőt, kelléket, ruhákat, kendőket én biztosítok Nektek. Csak olyan dolgokat kell hoznotok, amit amúgy is betennél a táskába, mint pl. pelenka, textil pelenka, popsitörlő, popsikrém, cumi, stb. Így sokkal könnyebben és nyugodtabban tudtok a fotózásra készülni. Ha szükséges, hozzatok cumisüvegmelegítőt.

Hogyan készülnek a képek a tesókkal és a szülőkkel?

A fotózás során a tesós képekkel kezdünk, hogy utána haza tudjátok vitetni a "nagytesót", így nem unja el magát a fotózás végéig. A közös képekhez mindenképpen hozzatok ruhát magatokra. Ezeknek a színét egyeztetjük a megbeszélés során.

Mi van, ha annyira nyűgös, nyugtalan a babánk, hogy nem készülnek jó képek?

Szinte kizárt, hogy egy baba végig nyűgös legyen a fotózás alatt, ami azt eredményezné, hogy nem készülnek jó fotók. Mindig van megoldás! Anya illata, egy kis tejcsi, egy kis pocaksimi, ringatás stb. 

Mi van, ha valaki beteg lesz a fotózásra?

Mindent megteszek azért, hogy egészséges maradjak, de ha bármilyen betegség jelentkezne nálam, a fotózást minden esetben áttesszük. Számomra nagyon fontos, hogy a babátok és Ti is egészségesen távozzatok tőlem a fotózásról.

Ha esetleg Ti betegednétek meg, akkor is el kell napolni a fotózást, hogy rajtam vagy a stúdión keresztül ne adódjon tovább semmilyen betegség. Hálás vagyok a magam és a többi szülő nevében is, hogy tekintettel vagy mindannyiunkra. 

Hogyan kell fizetni a fotózást?

Az időpont foglalásához előleget kell fizetni, ami minden esetben 20.000 forint, bármelyik csomagot választjátok is. Ezt tudjátok utalni vagy készpénzben fizetni. Miután az előzetes foglalás megtörtént, az előleget 3 munkanapon belül rendeznetek kell, különben elvész a foglalás. A fotós csomag fennmaradó összegét pedig a fotózás napján készpénzben tudjátok rendezni.

Az árak változhatnak évközben. Ha korábban rendeztétek az előleget és a foglalást ne ijedjetek meg, ebben az esetben rátok nem vonatkozik az árváltozás!

Milyen formában és mikor kapjuk meg pontosan a képeket?

A retusált, nagy felbontású képeket digitális galérián keresztül adom át. Nyers képeket nem adok át, hiszen az még félkész és Ti nem a félkészért jöttetek hozzám. 

A jelenlegi átfutási idő 3-4 hét. Ha sűrgős, akkor mindenképpen tudassátok velem, hogy az extra gyors képátadást szeretnétek, ami 7 munkanap.

Vállalsz újszülött fotózást otthon?

Már csak a stúdióban vállalok újszülött fotózást, nem megyek házhoz.

feher_elvalaszto_kicsi

Milyen újszülött csomagok vannak?

(Az árak 2024 január 1-től érvényesek.)

egy_korkepek_2_kicsiHelló Világ Prémium

 • Stúdióban fotózás
 • 3 szett ruhácska a babádra | 3 háttér és kiegészítők
 • 25 db meseszép retusált kép | átadás digitális galérián
 • Csak a babáról készülnek fotók
feher_elvalaszto_mini

Bruttó 84.900 Ft

(20.000 Ft előleg + 64.900 Ft, amit a fotózáskor kell rendezni)

feher_elvalaszto_mini

Kiegészíthető a csomag a következőkkel

2-3 db retusált TESÓS kép | + 15.000 Ft
2-3 db retusált kép SZÜLŐKKEL | + 15.000 Ft

Smink | + 13.000 Ft
Extra gyors képátadás | +12.000 Ft

egy_korkepek_1_kicsiHelló Világ

A szülők nagy kedvence!

 • Stúdióban fotózás
 • 2 szett ruhácska a babádra | 2 háttér és kiegészítők
 • 15 db meseszép retusált kép | átadás digitális galérián
 • Csak a babáról készülnek fotók
feher_elvalaszto_mini

Bruttó 59.900 Ft

(20.000 Ft előleg + 39.900 Ft, amit a fotózáskor kell rendezni)

feher_elvalaszto_mini

Kiegészíthető a csomag a következőkkel

2-3 db retusált TESÓS kép | + 15.000 Ft
2-3 db retusált kép SZÜLŐKKEL | + 15.000 Ft

Smink | + 13.000 Ft
Extra gyors képátadás | +12.000 Ft

feher_elvalaszto_mini

egy_korkepek_5_újHelló Mini

 • Stúdióban fotózás
 • 1 szett ruhácska a babádra | 1 háttér és kiegészítők
 • 6 db meseszép retusált kép | átadás digitális galérián
 • Csak a babáról készülnek fotók
feher_elvalaszto_mini

Bruttó 39.900 Ft

(20.000 Ft előleg + 19.900 Ft, amit a fotózáskor kell rendezni)

feher_elvalaszto_mini

Kiegészíthető a csomag a következőkkel

2-3 db retusált TESÓS kép | + 15.000 Ft
2-3 db retusált kép SZÜLŐKKEL | + 15.000 Ft

Smink | + 13.000 Ft
Extra gyors képátadás | +12.000 Ft

feher_elvalaszto_mini

feher_elvalaszto_kicsi
feher_elvalaszto_csillagsor

JELENTKEZZ MOST!

Foglalj le egy időpontot egy ülős babafotózásra

Kérem az időpontomat a fotózásra!

feher_elvalaszto_csillagsorfeher_elvalaszto_kicsi
feher_elvalaszto_kicsi
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása