bensoseges_ujszulott_fotozas
feher_elvalaszto_kicsi

Ismerős?

feher_elvalaszto_mini

Beleszerettél az újszülött babás képekbe, a gömbölyded pofikba, az aprócska lábakba?

Ti is éppen babát vártok és azon gondolkodsz, milyen csodás lenne néhány fotó a születendő babátokról? Ráadásul annyira jól mutatna pár kép a babaszoba falán?

Viszont tartasz attól, hogy...

 • ismeretlen helyre vidd majd a babád
 • nem fog-e esetleg megfázni vagy valamit elkapni
 • nem fáj-e neki az a póz vagy az, hogy becsomagolják

Ezek miatt az Egyemmegnél EGYÁLTALÁN NEM KELL TARTANOD! Meg is mondom miért!

3(5)
2(5)
6(6)

Miért válaszd az Egyemmeget?

feher_elvalaszto_mini

Otthonos, hangulatos fotóstúdió

Egy exkluzív, teljesen baba-mama barát fotóstúdiót alakítottam ki csakis Nektek. Azon dolgoztam, hogy otthonos és meghitt legyen Számotokra, hogy igazán jól érezzétek magatokat nálam. Akik már jártak a stúdióban, elnevezték nyugalom szigetnek.

Kényelmes nyugalom szoba

A stúdióban létrehoztam egy békés, mesebeli helyiséget, ahol zavartalanul meg tudod etetni és akár tisztába is tudod tenni a babádat. Baldachin, fényfüzér, kényelmes hintafotel, félhomály.

Biztonságos környezet, megfelelő hőmérséklet, tisztaság

Tudom, hogy az újszülötteknek elengedhetetlenül fontos a megfelelő hőmérséklet, a tisztaság és a biztonságos környezet. Mivel a babátokat többször öltöztetem, bugyolálom, esetleg ruha nélkül fotózom, ezért a stúdióban mindig meleg van, min. 26-28 fok. Ez két okból is jó: komfortos a babának és hamarabb beszusziznak a melegtől. A textileket és a ruhácskákat természetes mosószerrel mosom ki minden használat előtt, hogy óvjam a babátok finom bőrét. A kezeimet is többször fertőtlenítem fotózás közben. Fontos számomra a megfelelő tisztaság, így a stúdiót a rendszeres takarítás mellett a fotózás előtt is mindig kitakarítom Nektek. Plusz a stúdióban nem viselek cipőt és állatokat sem engedek be.

Biztonságos, kényelmes pózok

A legfontosabb minden esetben a baba biztonsága, ebben nem fogadok el kompromisszumot.  Újszülött fotózáskor kizárólag olyan pózokat és beállításokat alkalmazok, amik maximálisan kényelmesek, biztonságosak a babátoknak. A gombóccá gömbölyítés hasonló testhelyzet ahhoz, mint amikor még a biztonságot adó pocakban van, így megnyugtatja őket, nincs ok az aggodalomra. A fotózás során természetes pózokba helyezem a babátokat, amikben igazán jól érzi magát és kellemes számára.

feher_elvalaszto_kicsi

Mit kapsz az újszülött fotózáson?

feher_elvalaszto_mini

Nyugalmat

A fotózás során nem kapkodunk, nem sietünk, olyan ütemben haladunk, ami a babátok számára és Nektek is a legmegfelelőbb. Érdemes arra készülni, hogy egy újszülött fotózás 3-4 óra is lehet, hisz minden baba más és más, a ritmust igazából ő adja meg nekünk. Éppen ezért egy nap csak egy újszülött fotózást vállalok el, hogy senkinek ne kelljen aggódnia amiatt, hogy "mindjárt jön a következő". Bőven legyen idő a szoptatásra, a pelenkacserékre, a ringatásra, a bugyolálásra, az altatásra és cirógatásra. 

Magas minőségű kellékeket és kiegészítőket

Rengeteg különleges, igazán egyedi és magas minőségű kellékeim és kiegészítőim vannak. Egytől egyig azt a célt szolgálják, hogy olyan képek készüljenek, ahol a babátok van a főszerepben, a középpontban. A kellékeimet folyamatosan frissítem, hogy változatos és egyedi fotókat készíthessek a csöppségetekről. A fotózásra mindezeket biztosítom a számotokra, semmit nem kell hoznotok, csak a babátokat, így sokkal könnyebben és nyugodtabban tudtok a fotózásra készülni.

Biztos és oltalmazó kezeket

Az újszülött babátok sokáig még magzati pózban érzi magát a legjobban. A pocakjához húzza a lábait, karját maga elé teszi, közben melegre és ölelésre vágyik, arra a lágy burokra, ami az anyaméhben is körbevette. Amíg a magzatvízben lebegett, nem kellett megtartania az aprócska testét és a fejét és a megszületése után sem képes még erre sok ideig. Emiatt elengedhetetlenül fontos a megfelelő tartás és alátámasztás a fotózás során. Számtalan újszülöttet fotóztam már és több szakember mutatta meg, hogy hogyan emeljem fel, tegyem le, fordítsam a hasára vagy a hátára a babákat a fotózás ideje alatt. Arról nem is beszélve, hogy úgy bánok a csöppségekkel, mintha a sajátjaim lennének. :)

Énidőt

Kaptok nálam egy kis Anya- és Apaidőt! Mivel a fotózás nagy részében én foglalkozok a babátokkal - bugyolálom, ringatom, és fotózom -  így van pár szabad félórátok, hogy egy kicsit lazítsatok, relaxáljatok . Jól hangzik, ugye? :)

Időtlen és örök képeket meseszép dobozban

„Minél egyszerűbb valami, annál maradandóbb és ami a legegyszerűbb, az örök.” A stílusom egyszerű, tiszta és időtlen. Mikor eljöttök hozzám, nem csak gyönyörű képeket kaptok majd, hanem egy életre szóló örök emléket, amely a szívetekben évekig megmarad. Eszetekbe jut majd, milyen apró, milyen csöpp volt még akkor, és hogy milyen jól döntöttetek, hogy megörökítettétek az első napokat, ezt a soha vissza nem térő pillanatot. Kaptok egy csodaszép dobozt, amely kiválóan alkamas arra, hogy méltón megőrizze ennek az időszaknak az emlékeit.

Egyemmeg mosolygaranciát

Minden egyes alkalommal lelkesen készülök, hogy nagy boldogságot szerezzek Nektek a képeimmel. A célom minden alkalommal az, hogy olyan varázslatos képeket készíthessek a csöppségetekről, amelyeket én is bármikor boldogan fogadnék. Ezért is hoztam létre a 100% Mosolygaranciát. Biztos vagyok abban, hogy elolvadtok a kész képek láttán, ha mégsem, akkor 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

feher_elvalaszto_kicsi
“Minden pillanatban biztonságban éreztem Botondomat Kitti kezei között
és számomra ez volt a legfontosabb! Jókedv, türelem garantált!
Tetszett a felkészültsége és a hozzáállása! Köszönet az élményért és a csodás fotókért!”
Botond Anyukája
feher_elvalaszto_mini

feher_elvalaszto_mini
"Kitti a megtestesült TÜRELEM és NYUGALOM, aki akkor is kitartóan és szívvel-lélekkel próbálkozik,
amikor a szülők már beletörődtek, hogy itt bizony nem lesznek ma fotók... 
Legalább olyan jól bánik a babákkal, mint a fényképezővel!
A stúdió Kittihez hasonlóan szintén nyugalmat áraszt, nagyon hangulatos és igényes.
Ajánlom mindenkinek, aki babáját a soha vissza nem térő első napjaiban/heteiben
profi fotókon szeretné megörökíttetni!"
Zsombor Anyukája

feher_elvalaszto_mini


feher_elvalaszto_mini
"Mindenkinek tiszta szívvel tudom ajánlani.
Szakmaiság, a picurkák iránti maximális odafigyelés, türelem, kedvesség mind megtalálható Kittiben.
Honnan tudom? Részt vettem egy hónapos unokáim fotózásán.
Sok sikert kívánok a szakmai és a magánéletben egyaránt.”
Dorka és Mira Nagymamája

feher_elvalaszto_kicsi

Gyakran feltett kérdések

feher_elvalaszto_mini

Mikor érdemes a fotózásra jelentkezni?

Soha nem korai! Foglalj időpontot már a várandósságod alatt! 

Hogyan tudok a fotózásra jelentkezni, ha nem tudom pontosan mikor fogok szülni?

Nincs ezzel gond! Ilyenkor az esedékességet, vagyis a baba várható születési időpontját vesszük alapul, azzal tervezünk. A foglalással biztosítom Nektek azt, hogy ha hamarabb vagy később jön a csöppségetek mindenképpen elkészülnek a csodás képek róla. Miután megszületett a baba és amint alkalmad nyílik rá, szólsz és megbeszéljük a pontos időpontot.

Mi történik, ha sokkal hamarabb vagy késöbb szülök?

Emiatt egyáltalán nem kell aggódnod, teljes mértékben Hozzátok alkalmazkodom! Nem marad el a fotózás, mindig mindent megoldunk!

Mikor a legideálisabb az újszülött fotózás?

Az újszülött fotózás a babád 5-12 napos kora között a legideálisabb. Ebben az időszakban még nagyon mélyen és békésen alszanak. Szeretik a meleget és a gombóccá gömbölyödve alvást. Ilyenkor lehet igazán aranyos pózokba beállítani őket. Természetesen vannak kivételes esetek, amelyeknél megváltozik ez az időintervallum, például az iker babáknál, koraszülötteknél, de alapvetően az első két hét a legmegfelelőbb. 

Mivel és hogyan készüljek a fotózásra?

Minden kiegészítőt, kelléket, ruhákat, kendőket én biztosítok Nektek. Csak olyan dolgokat kell hoznotok, amit amúgy is betennél a táskába, mint pl. pelenka, textil pelenka, popsitörlő, popsikrém, cumi, stb. Így sokkal könnyebben és nyugodtabban tudtok a fotózásra készülni.

Hogyan készülnek a képek a tesókkal és a szülőkkel?

A fotózás során a tesós képekkel kezdünk, hogy utána haza tudjátok vitetni a "nagytesót", így nem unja el magát a fotózás végéig.

Mi van, ha annyira nyűgös, nyugtalan a babánk, hogy nem készülnek jó képek?

Szinte kizárt, hogy egy baba végig nyűgös legyen a fotózás alatt, ami azt eredményezné, hogy nem készülnek jó fotók. Mindig van megoldás! Anya illata, egy kis tejcsi, egy kis pocaksimi, ringatás stb. 

Mi van, ha valaki beteg lesz a fotózásra?

Mindent megteszek azért, hogy egészséges maradjak, de ha bármilyen betegség jelentkezne nálam, a fotózást minden esetben áttesszük. Számomra nagyon fontos, hogy a babátok és Ti is egészségesen távozzatok tőlem a fotózásról.

Ha esetleg Ti betegednétek meg, akkor is el kell napolni a fotózást, hogy rajtam vagy a stúdión keresztül ne adódjon tovább semmilyen betegség. Hálás vagyok a magam és a többi szülő nevében is, hogy tekintettel vagy mindannyiunkra. 

Hogyan kell fizetni a fotózást?

Az időpont foglalásához előleget kell fizetni, ami minden esetben 20.000 forint, bármelyik csomagot választjátok is. Ezt tudjátok utalni vagy készpénzben fizetni. Miután az előzetes foglalás megtörtént, az előleget 5 munkanapon belül rendeznetek kell, különben elvész a foglalás. A fotós csomag fennmaradó összegét pedig a fotózás napján készpénzben tudjátok rendezni.

Az árak változhatnak évközben. Ha korábban rendeztétek az előleget és a foglalást ne ijedjetek meg, ebben az esetben rátok nem vonatkozik az árváltozás!

Milyen formában és mikor kapjuk meg pontosan a képeket?

A retusált, nagy felbontású képeket digitális galérián keresztül adom át. Nyers képeket nem adok át, hiszen az még félkész és Ti nem a félkészért jöttetek hozzám. 

A jelenlegi átfutási idő 3 hét. Ha sűrgős, akkor mindenképpen tudassátok velem, hogy az extra gyors képátadást szeretnétek, ami kb. 1 hét.

Vállalsz újszülött fotózást otthon?

Már csak a stúdióban vállalok már újszülött fotózást, nem megyek házhoz.

feher_elvalaszto_kicsi

Milyen újszülött csomagok vannak?

(Az árak 2023 január 1-től érvényesek.)

egy_korkepek_2_kicsiHelló Világ Prémium

 • Stúdióban fotózás
 • 3 szett ruhácska a babádra | 3 háttér és kiegészítők
 • 25 db meseszép retusált kép | átadás digitális galérián
 • Csak a babáról készülnek fotók
feher_elvalaszto_mini

Bruttó 74.900 Ft

(20.000 Ft előleg + 54.900 Ft, amit a fotózáskor kell rendezni)

feher_elvalaszto_mini

Kiegészíthető a csomag a következőkkel

2-3 db retusált TESÓS kép | + 10.000 Ft
2-3 db retusált kép SZÜLŐKKEL | + 10.000 Ft

Smink | + 9.500 Ft
Extra képátadás | +10.000 Ft

egy_korkepek_1_kicsiHelló Világ

A szülők nagy kedvence!

 • Stúdióban fotózás
 • 2 szett ruhácska a babádra | 2 háttér és kiegészítők
 • 15 db meseszép retusált kép | átadás digitális galérián
 • Csak a babáról készülnek fotók

feher_elvalaszto_mini

Bruttó 49.900 Ft

(20.000 Ft előleg + 29.900 Ft, amit a fotózáskor kell rendezni)

feher_elvalaszto_mini

Kiegészíthető a csomag a következőkkel

2-3 db retusált TESÓS kép | + 10.000 Ft
2-3 db retusált kép SZÜLŐKKEL | + 10.000 Ft

Smink | + 9.500 Ft
Extra képátadás | +10.000 Ft

feher_elvalaszto_mini

egy_korkepek_5_újHelló Mini

 • Stúdióban fotózás
 • 1 szett ruhácska a babádra | 1 háttér és kiegészítők
 • 6 db meseszép retusált kép | átadás digitális galérián
 • Csak a babáról készülnek fotók

feher_elvalaszto_mini

Bruttó 29.900 Ft

(20.000 Ft előleg + 9.900 Ft, amit a fotózáskor kell rendezni)
feher_elvalaszto_mini
Kiegészíthető a csomag a következőkkel

2-3 db retusált TESÓS kép | + 10.000 Ft
2-3 db retusált kép SZÜLŐKKEL | + 10.000 Ft

Smink | + 9.500 Ft
Extra képátadás | +10.000 Ft

feher_elvalaszto_mini

feher_elvalaszto_kicsi
feher_elvalaszto_csillagsor

JELENTKEZZ MOST!

Foglalj le egy időpontot egy ülős babafotózásra

Kérem az időpontomat a fotózásra!

feher_elvalaszto_csillagsorfeher_elvalaszto_kicsi
feher_elvalaszto_kicsi
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!