Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

A jelen adatkezelési tájékoztatóm célja, hogy megismertesselek az általam szolgáltatott babafotózás alkalmával megadott személyes adataid és a szolgáltatás közben keletkezett fotók kezelésével kapcsolatban. 

Tájékoztatlak, hogy személyes adataidat tiszteletben tartom, és az érvényben lévő adatvédelmi rendeletnek (Európai Parlament és a Tanács EU 2016/679), valamint a kapcsolódó hazai törvényeknek megfelelően kezelem.

Adatkezelő

Neve: Huszti Kitti

Címe: 4031 Debrecen István u. 91. 4/39.

E-mail címe: hello@babafotozasdebrecen.hu

Telefonszáma: +3630-355-9003
Adószám: 51387235-1-29
Nyilvántartási szám: 55347578
Közösségi adószám: HU51387235
Bankszámlaszám: 10101243-56939100-01005003
IBAN: HU60101012435693910001005003

 

Kezelt adatok köre

A megrendelés, kapcsolattartás, számlázás alkalmával:

 személyes adatok céljogalap adatkezelés időtartama
névbeazonosításönkéntes hozzájáruláskérésre azonnal törlöm
számla kiállításaszámviteli törvéyny8 év
 e-mail címkapcsolattartásönkéntes hozzájáruláskérésre azonnal törlöm

 telefonszám

kapcsolattartásönkéntes hozzájáruláskérésre azonnal törlöm
 lakcímszámla kiállításaszámviteli törvény8 év

A fotózás során:

 személyes adatok cél jogalap adatkezelés időtartama
 nyers fotók szerződéses kötelezettség önkéntes hozzájárulás szerződés teljesülésekor törlöm
 retusált fotók szerződéses kötelezettség önkéntes hozzájárulás

 5 év

Az adataidat kezelők köre:

A megadott személyes adataidat csak én, mint adatkezelő kezelem, másnak adatkezelés céljából nem adom át.

Adatok tárolásának helye:
  • A személyes adataidat a lakásomon tárolom. A feldolgozás alatt álló, illetve archivált adatok tárolása jellegük miatt alapvetően digitális formában történik.
  • A köztünk zajló kommunikáció (levelezés e-mail útján) a központi számítógépen kerül tárolásra. A számítógép jelszavas védelemmel van ellátva, tűzfallal és behatolás védelemmel van ellátva, a rajta tárolt információk nem hozzáférhetők harmadik személy részére. Ezen adatok tárolása a köztünk zajló kapcsolattartás ideje alatt fennáll, ezt követően az archívumba kerülnek, ahol a köztünk zajló levelezés tárolva lesz mindaddig, míg ennek törlését nem kéred. (Max 60 év)
  • Telefonos beszélgetésünk esetén a neved, és a telefonszámod a telefonkészülékemben kerül tárolásra (névjegy), illetve az itt zajló esetleges írásbeli kommunikáció is. (pl.: SMS, Messenger, stb.). A telefon PIN kóddal, számzárral illetve ujjlenyomattal oldható fel, adataid ebben az esetben is biztonságban vannak.
  • A feldolgozás alatt álló képfájlok az elkészült anyag átadásáig a központi számítógépen kerülnek tárolásra. A számítógép jelszavas védelemmel, tűzfallal és vírusirtóval van ellátva, a rajta tárolt információk nem hozzáférhetők harmadik személy számára.
  • A már átadott képanyag biztonsági másolat céljából hozzájárulásod alapján archiválásra kerül. Az archívum tárolása fizikai adattárolókon történik, melyek offline merevlemezek, nincsenek rendszerbe kötve. A merevlemezek titkosítással vannak ellátva, illetéktelen kezekbe nem kerülhetnek. Az archívumban tárolt adatok tárolása 5 évig tart, kérésedre az archívumból bármikor törölhetők.
  • A Hozzájárulási nyilatkozatok, szerződések, számlák, és a rajtuk szerepelő adatok tárolása papír alapú, ezeket szintén a lakásomon, elzárt helyen tartom
Képek felhasználása marketing célokra, referenciaként, illetve közösségi oldalakon:
  • Külön hozzájárulásod esetén referenciaként, reklámcélokra felhasználhatom az elkészült képeket. Hozzájárulásod esetén rákerülhetnek szórólapra, megjelenhetnek nyomtatott és közösségi médiában valamint a honlapomon.
  • Amennyiben a közzététel után meggondolnád magad, úgy jelezheted számomra e-mailen. A jelzésed után a legrövidebb időn belül, de legkésőbb 30 napon belül leveszem, megszüntetem a nyilvános publikációt.

Adattovábbítás:

Az adataiddal a nevedre kiállított számlát az alábbi könyvelő kezeli:  Nagy Gábor , Morality Könyvelőiroda

Megillető jogok

Bármikor a fenti elérhetőségeimen tájékoztatást kérhetsz az adataid kezelésével kapcsolatban, kérheted azok helyesbítését, valamint törlését, élhetsz a törvény adta jogaiddal.

Panasztétel és jogorvoslat

Az adatkezeléssel kapcsolatban jogorvoslattal élhetsz, ha úgy érzed, hogy a személyes adataid kezelése megsérti az adatvédelemre irányadó jogi szabályozást, panasszal élhetsz a felügyeleti hatóságnál, vagy bírósághoz is fordulhatsz.

Felügyeleti hatóság:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósága
H-1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Telefon: +36 1 391 1400
Fax: +36 1 391 1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu