oromteli_elso_szuletesnapi_fotozas
feher_elvalaszto_kicsi

Ismerős?

feher_elvalaszto_mini

Imádod a tortamaszatolós képeket, azokat a huncut pofikat, a maszatos kezeket, lábakat, az igazi nevetős, csillogó szemű képeket?

A Ti babátok is hamarosan 1 éves lesz? Milyen szuper lenne pár bulis, tortás kép az első születésnapjáról!

Viszont tartasz attól, hogy...

 • a Ti tökmagotokról nem lehet jó képeket készíteni, mert egy igazi örökmozgó
 • hogyan fog viselkedni a fotózáson - egy idegen helyen, idegen emberrel
 • nem megfelelő ruhát vagy kelléket választasz a fotózásra

Ezek miatt az Egyemmegnél EGYÁLTALÁN NEM KELL TARTANOD! Meg is mondom miért!

14(4)
22(1)
14(4)

Miért válaszd az Egyemmeget?

feher_elvalaszto_mini

Örökmozgó lurkó és nyugodt fotós

Minden gyerkőc izeg-mozog ebben az időszakban, hiszen annyi izgalmas felfedeznivaló van! Nem szabad ez ellen küzdeni, sőt magunk mellé állítjuk a kíváncsiságát a fotózás alatt és azzal keltjük fel és irányítjuk a figyelmét. Rengeteg praktika van arra, hogy szuper képek készülhessenek, eddig számomra mindig beváltak. Amiatt sem kell aggódj, hogy esetleg eltör valamit, mert sem a kellékekben sem önmagában nem tud kárt tenni; többségük fából, műanyagból, textilből, papírból van.

Megértés és türelem

A fotózás során nem erőszakoskodunk, olyan ütemben haladunk, ami a babátoknak a legmegfelelőbb. Nem ugrunk fejest a fotózásba, előbb ismerkedünk az új hellyel és helyzettel. A barátkozás és az oldott hangulat elengedhetetlen a jó képekhez! Minden gyereknél - ahogyan nálunk felnőtteknél is - vannak hullámhegyek és hullámvölgyek a lelkesedésükben, a kíváncsiságukban, és a jókedvükben. Megértőnek és türelmesnek kell lenni velük. Ha szükséges szünetet kell tartani, egy kis bújás vagy Anyától egy puszi sokszor aranyat ér. Ezek mellett figyelembe kell venni, hogy a gyerekek 40-45 percet bírnak ki igazán, utána már nagyon kimerülnek és vígasztalhatatlanok. Érdemes ezt nem megvárni, hogy élménynek rögzüljön a fotózás és ne traumának.

Magas minőségű kellékek és kiegészítők

Rengeteg különleges, igazán egyedi és magas minőségű kellékeim, kiegészítőim és ruhácskáim vannak. Egytől egyig azt a célt szolgálják, hogy olyan képek készüljenek, ahol a babátok van a főszerepben, a középpontban. A kellékeimet folyamatosan frissítem, hogy változatos és egyedi fotókat készíthessek a kicsitekről. A fotózásra mindezeket biztosítom a számotokra, semmit nem kell hoznotok, csak a babátokat, így sokkal könnyebben és nyugodtabban tudtok a fotózásra készülni.

feher_elvalaszto_kicsi

Mit kapsz a születésnapi fotózáson?

feher_elvalaszto_mini

Otthonos, hangulatos fotóstúdiót

Egy exkluzív, teljesen baba-mama barát fotóstúdiót alakítottam ki csakis Nektek. Azon dolgoztam, hogy otthonos és meghitt legyen Számotokra, hogy igazán jól érezzétek magatokat nálam. Akik már jártak a stúdióban, elnevezték nyugalom szigetnek.

Kényelmes nyugalom szobát

A stúdióban létrehoztam egy békés, mesebeli helyiséget, ahol zavartalanul meg tudod etetni és akár tisztába is tudod tenni a babádat. Baldachin, fényfüzér, kényelmes hintafotel, félhomály.

Biztonságos környezetet, megfelelő hőmérsékletet, tisztaságot

Ahogy az újszülötteknek, a csemetéknek is elengedhetetlenül fontos a megfelelő hőmérséklet, a tisztaság és a biztonságos környezet. Mivel a fotózáson kevesebb ruha van a tökmagokon, ezért a stúdióban mindig meleg van, min. 26-28 fok. A textileket és a ruhácskákat természetes mosószerrel mosom ki minden használat előtt, hogy óvjam a babátok finom bőrét. Fontos számomra a megfelelő tisztaság, így a stúdiót a rendszeres takarítás mellett a fotózás előtt is mindig kitakarítom Nektek. Plusz a stúdióban nem viselek cipőt és állatokat sem engedek be.

Tortát

Ha kértek tortát a fotózásra, a cuki tortamaszatolós képek mellett készülnek tortamentes szülinapi képek is. Minden esetben én szerzem be Nektek a debreceni Szőke Cukrászdából, amit a végén haza vihettek, már ami megmarad belőle! :) A tortamaszatolás semmit nem érne, ha közben nem kerül sok helyre a fincsiségből, a földre, a ruhácskára, az egész pofira, sőt még orrlyukba is bemászik a fránya. Ez ezzel jár, érdemes lelkileg felkészülni. :) Ha tortával kapcsolatban lenne speciális kérésetek, pl. laktózmentes, gluténmentes, cukormentes, tojásmentes akkor azt mindenképpen jelezzétek.

Bulis születésnapi dekorációt

Imádok kreatívkodni, millió ötletem és elképzelésem van, éppen ezért minden fotózásra különböző dekorációval készülök, hogy mindig újat és újat hozzak.

Időtlen és örök képeket

„Minél egyszerűbb valami, annál maradandóbb és ami a legegyszerűbb, az örök.” A stílusom egyszerű, tiszta és időtlen. Mikor eljöttök hozzám, nem csak gyönyörű képeket kaptok majd, hanem egy életre szóló örök emléket, amely a szívetekben évekig megmarad. Eszetekbe jut majd, milyen jól döntöttetek, hogy megörökítettétek az első születésnapot. 

Egyemmeg mosolygaranciát

Minden egyes alkalommal lelkesen készülök, hogy nagy boldogságot szerezzek Nektek a képeimmel. A célom minden alkalommal az, hogy olyan varázslatos képeket készíthessek a csemetétekről, amelyeket én is bármikor boldogan fogadnék. Ezért is hoztam létre a 100% Mosolygaranciát. Biztos vagyok abban, hogy elolvadtok a kész képek láttán, ha mégsem, akkor 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

feher_elvalaszto_kicsi

“Aki tud, az tud! Az én kiscsajom egy másodpercre sem állt meg a fotózáson, hozta a formáját,
de mégis zseniális képek születtek! Ajánlom MINDENKINEK!!!
Kár, hogy 1 éveseknél nagyobbakat nem fotózol, mert mi biztosan bejelentkeznénk hozzád minden évben,
na de majd, ha lesz kistesó, jövünk!”
Szonja Anyukája
feher_elvalaszto_mini

feher_elvalaszto_mini
"Szívből ajánlom Kittit mindenkinek, aki minőségi képeket szeretne és mindezt jó hangulatban.
Barátságos, csodaszép stúdió, igazi kincsekkel. A fotózás fantasztikus volt, a képek pedig übercukik lettek!"
Benedek Anyukája

feher_elvalaszto_kicsi
feher_elvalaszto_kicsi

Gyakran feltett kérdések

feher_elvalaszto_mini

Mikor érdemes a fotózásra jelentkezni?

Soha nem korai, akár előre foglalj időpontot, hiszen pontosan tudjátok, mikor lesz 1 éves a babátok!  Érdemes 2 hónappal korábban időpontot foglalni, hogy biztosan legyen helyetek.

Mikor a legideálisabb az első születésnapi fotózás?

A szülinapi fotózást érdemes 3-4 héttel hamarabb megörökíteni, hogy mire a szülinapja lesz, kész legyenek a retusált fotók. Ezeket a képeket felhasználhatod dekorációnak is a szülinapi bulin. Szuper lenne, nem igaz? :)

Mivel és hogyan készüljek a fotózásra?

Minden kiegészítőt, kelléket, ruhákat, kendőket, tortát én biztosítok Nektek. Csak olyan dolgokat kell hoznotok, amit amúgy is betennél a táskába, mint pl. pelenka, popsitörlő, popsikrém, cumi, kedvenc játék stb. Így sokkal könnyebben és nyugodtabban tudtok a fotózásra készülni.

Mi van, ha annyira nyűgös, nyugtalan a csöppségünk, hogy nem készülnek jó képek?

Szinte kizárt, hogy egy baba végig nyűgös legyen a fotózás alatt, ami azt eredményezné, hogy nem készülnek jó fotók. Mindig van megoldás! Egy kis cirógatás, pár puszi Anyától stb. 

Mi van, ha valaki beteg lesz a fotózásra?

Mindent megteszek azért, hogy egészséges maradjak, de ha bármilyen betegség jelentkezne nálam, a fotózást minden esetben áttesszük. Számomra nagyon fontos, hogy a babátok és Ti is egészségesen távozzatok tőlem a fotózásról.

Ha esetleg Ti betegednétek meg, akkor is el kell napolni a fotózást, hogy rajtam vagy a stúdión keresztül ne adódjon tovább semmilyen betegség. Hálás vagyok a magam és a többi szülő nevében is, hogy tekintettel vagy mindannyiunkra. 

Hogyan kell fizetni a fotózást?

Az időpont foglalásához előleget kell fizetni, ami minden esetben 20.000 forint, bármelyik csomagot választjátok is. Ezt tudjátok utalni vagy készpénzben fizetni. Miután az előzetes foglalás megtörtént, az előleget 3 munkanapon belül rendeznetek kell, különben elvész a foglalás.  A fotós csomag fennmaradó összegét pedig a fotózás napján készpénzben tudjátok rendezni.

Az árak változhatnak évközben. Ha korábban rendeztétek az előleget és a foglalást ne ijedjetek meg, ebben az esetben rátok nem vonatkozik az árváltozás!

Milyen formában és mikor kapjuk meg pontosan a képeket?

A retusált, nagy felbontású képeket digitális galérián keresztül adom át. Nyers képeket nem adok át, hiszen az még félkész és Ti nem a félkészért jöttetek hozzám. 

A jelenlegi átfutási idő 3-4 hét. Ha sűrgős, akkor mindenképpen tudassátok velem, hogy az extra gyors képátadást szeretnétek, ami 7 munkanap.

feher_elvalaszto_kicsi

Milyen születésnapi csomagok vannak?

(Az árak 2024. január 1-től érvényesek.)

korkepek_9_kicsiElső szülinapom Prémium

feher_elvalaszto_mini

 • Stúdióban fotózás
 • 2 szett ruhácska a babádra | 2 háttér és kiegészítők
 • 25 db meseszép retusált kép | átadás digitális galérián
 • Csak a babáról készülnek képek
feher_elvalaszto_mini

Bruttó 69.900 Ft

(20.000 Ft előleg + 49.900 Ft, amit a fotózáskor kell rendezni)

feher_elvalaszto_mini

Kiegészíthető a csomag a következőkkel

Szülinapi torta | + 14.500 Ft
Extra dekoráció | + 8.000 Ft

2-3 db retusált TESÓS kép | + 15.000 Ft

2-3 db retusált kép SZÜLŐKKEL | + 15.000 Ft
Smink | + 13.000 Ft
Extra gyors képátadás | + 12.000 Ft

korkepek_10_kicsiElső szülinapom

A szülők nagy kedvence!feher_elvalaszto_mini

 • Stúdióban fotózás
 • 2 szett ruhácska a babádra | 2 háttér és kiegészítők
 • 15 db meseszép retusált kép | átadás digitális galérián
 • Csak a babáról készülnek képek
feher_elvalaszto_mini

Bruttó 54.900 Ft

(20.000 Ft előleg + 34.900 Ft, amit a fotózáskor kell rendezni)

feher_elvalaszto_mini

Kiegészíthető a csomag a következőkkel

Szülinapi torta | + 14.500 Ft
Extra dekoráció | + 8.000 Ft

2-3 db retusált TESÓS kép | + 15.000 Ft

2-3 db retusált kép SZÜLŐKKEL | + 15.000 Ft
Smink | + 13.000 Ft
Extra gyors képátadás | + 12.000 Ft

korkepek_8_kicsi1 éves lettem

feher_elvalaszto_mini

 • Stúdióban fotózás
 • 1 szett ruhácska a babádra | 1 háttér és kiegészítők
 • 6 db meseszép retusált kép | átadás digitális galérián
 • Csak a babáról készülnek képekfeher_elvalaszto_mini

Bruttó 44.900 Ft

(20.000 Ft előleg + 24.900 Ft, amit a fotózáskor kell rendezni)

feher_elvalaszto_mini

Kiegészíthető a csomag a következőkkel

Szülinapi torta | + 14.500 Ft
Extra dekoráció | + 8.000 Ft

2-3 db retusált TESÓS kép | + 15.000 Ft

2-3 db retusált kép SZÜLŐKKEL | + 15.000 Ft
Smink | + 13.000 Ft
Extra gyors képátadás | + 12.000 Ft

feher_elvalaszto_kicsi
feher_elvalaszto_csillagsor

JELENTKEZZ MOST!

Foglalj le egy időpontot egy szülinapi fotózásra

Kérem az időpontomat a fotózásra!

feher_elvalaszto_csillagsor
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása