ajandekba_kaptam
feher_elvalaszto_kicsi

feher_elvalaszto_csillagsor

Őszintén örülök, hogy kaptál egy Egyemmeg fotós csomagot!

Alig várom, hogy találkozzunk! :)

feher_elvalaszto_csillagsor

feher_elvalaszto_mini
korkepek_12
feher_elvalaszto_kicsi​​​​​​​

Mit kell tenned?

1. Válaszd ki azt a fotós csomagot a weboldalon, amit ajándékba kaptál.

2. Olvasd el a fotózás összes tudnivalóját.

3. Írj üzenetet, hogy mikor szeretnétek jönni a fotózásra, hogy tudjunk tervezni. Ne felejtsd el megírni az ajándékkártya kódját. (A felhasználási határidőnél találod.) Fontos tudnod, hogy a fotózásra érdemes legalább egy hónappal korábban bejelentkezni!

feher_elvalaszto_kicsi​​​​​​​

Milyen fotós csomagot kaptál ajándékba?

egy_korkepek_13_kicsi​​​​​​​

Bensőséges újszülött fotózást

Az újszülött fotózás a babád 5-14 napos kora között a legideálisabb. Ebben az időszakban még nagyon mélyen és békésen alszanak. Szeretik a meleget és a gombóccá gömbölyödve alvást. Ilyenkor lehet igazán aranyos pózokba beállítani őket. Természetesen vannak kivételes esetek, amelyeknél megváltozik ez az időintervallum, például az iker babáknál, koraszülötteknél, de alapvetően az első két hét a legmegfelelőbb. 

Kattints a gombra és nézd meg a részleteket!

Ezt kaptam!


korkepek_5_kicsi​​​​​​​

Kacagó ülős babafotózást

Az ülős babafotózás abban az időszakban ajánlott, amikor már a babád a kezével támaszkodva vagy önmagától tud ülni kb. 6-9 hónaposan. Ebben az időszakban rengeteg mosolygós képet lehet készíteni. 

Kattints a gombra és nézd meg a csomagokat!

Ezt kaptam!


korkepek_9_kicsi​​​​​​​

Örömteli első születésnapi fotózást

A szülinapi fotózást érdemes 2-3 héttel hamarabb megörökíteni, hogy mire a szülinapja lesz, kész legyenek a retusált fotók. Ezeket a képeket fel lehet használni dekorációnak is a szülinapi bulin. Szuper lenne, nem igaz? :)

Kattints a gombra és nézd meg a csomagokat!

Ezt kaptam!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!